Betrokken
Hoge klanttevredenheid
Praktisch
Advies op maat
Vakkundig
Breed trainingsaanbod

E-learning allergenen voor de voedingsmiddelenindustrie.

E-learning

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op

Omgaan met allergenen – Online training voor medewerkers

Het omgaan met allergenen is een essentieel onderdeel van voedselveiligheid. Allergenenbesmetting is vaak moeilijk te herkennen voor medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie. Dit komt doordat allergenen meestal onzichtbaar zijn én de gevolgen per persoon sterk kunnen verschillen. Wat voor de ene consument een klein ongemak is, kan voor een ander levensbedreigend zijn.

Deze e-learning allergenen leer je hoe je allergenen kunt herkennen en besmetting kunt voorkomen. De nadruk ligt op de rol van de productiemedewerker. Je ontdekt hoe jij als medewerker actief kunt bijdragen aan een allergenenveilige werkomgeving.

Impressievideo e-learning omgaan met allergenen

Voor wie is deze cursus allergenen geschikt?

Deze cursus allergenen is geschikt voor medewerkers die werkzaam zijn in:

  • Productiebedrijven binnen de voedingsmiddelenindustrie
  • Transportbedrijven die voedsel vervoeren
  • Groothandels en andere bedrijven die levensmiddelen verhandelen
  • Iedereen die met allergenen in aanraking kan komen, profiteert van deze praktijkgerichte e-learning.

Doel van de e-learning allergenen

Na het volgen van deze online training:

  • Weet je wat een voedselallergie is en welke allergenen er zijn
  • Begrijp je hoe allergenenbesmetting ontstaat en hoe je deze kunt voorkomen
  • Ben je op de hoogte van de belangrijkste wet- en regelgeving omtrent allergenen

Onderwerpen online cursus allergenen:

  • Wat is een voedselallergie
  • De 14 wettelijke allergenen
  • Hoe allergenen in voedsel terechtkomen
  • De cruciale rol van medewerkers in het voorkomen van besmetting
  • Hoe allergenenbesmetting kan ontstaan
  • Toetsing*

* Na het succesvol afronden van de toets krijgt de cursist direct het allergenen certificaat

Inschrijven

Opleidingsniveau LBO/VMBO/MBO
Tijdsduur 35 minuten
Certificaat Ja
Prijs € 35 excl. btw
Talen

Cursisten beoordelen deze
training met een 8,3

Op basis van 34 beoordelingen

"Het houdt je bewust van allergenen. "
"Leerzaam en het creëert bewustzijn over voedselveiligheid."
"Erg belangrijk voor het productieproces."
"Essentiële informatie voor een bedrijf werkt dat voedsel produceert. "
"Altijd nuttig, zeker voor nieuwe medewerkers."
"Het is heel duidelijk en makkelijk te begrijpen."
"Informatief en toch duidelijk. "
"De training verduidelijkt een aantal zaken perfect. "
"De training geeft je een duidelijk beeld wat je moet doen en waar je op moet letten."
"Uitbreiding van kennis en kunde."
"Voor de voedselveiligheid is deze training belangrijk als je werkzaam bent in de voedselindustrie, om te voorkomen dat mensen ziek worden door jouw gedrag. Deze training helpt daarbij."
"Informatief. Kort en krachtig."
"Leerzaam en goed uitgelegd. "
"Door de training worden we weer scherp gehouden waar je op moet letten bij allergenen."
"Voor de mensen in de productie is dit een duidelijke weergave."
"Aanbevolen voor alle medewerkers van bedrijven die voedsel produceren, verpakken en transporteren."
"Duidelijke training."
"Het is leerzaam. "
"De training legt alles duidelijk en op een speelse manier uit."
"Handig voor medewerkers in de voedselsector."
"Leerzaam."
"Duidelijk."
"Duidelijke uitleg en gebruiksvriendelijk."
"Bevat belangrijke informatie."
"Het is handig en verstandig om te weten waar je mee bezig bent en om attent te blijven."
"Nuttige e-learning."
"Duidelijke en heldere training."
"Mensen kunnen leren over het belang van allergenen en hygiëne en wat de gevolgen kunnen zijn als de regels en hygiëne niet worden nageleefd."
"Leerzaam "
"De training is duidelijk en geeft goede info waar je wat mee kunt."
"Duidelijk en leerzaam!"
"Altijd leerzaam."
"Alle onderwerpen die relevant zijn komen aan bod."
"Geeft meer duidelijk."

Hulp nodig bij veilige & eerlijke producten?

Onze professionals helpen je graag!

Direct contact