Betrokken
Hoge klanttevredenheid
Praktisch
Advies op maat
Vakkundig
Breed trainingsaanbod

Algemeen

Goede reiniging en desinfectie vormt de basis voor voedselveiligheid, kwaliteit en een prettige en veilige werkomgeving. In veel productiebedrijven voeren eigen medewerkers de schoonmaak uit, maar men is vaak onvoldoende op de hoogte van de juiste manier van werken.

De gevolgen kunnen verschillend zijn, van besmetting van producten tot aantasting van machines en materialen.

In de online training maakt de cursist aan de hand van praktijkvoorbeelden kennis met de verschillende schoonmaakmethodes en de situaties waarin de methodes moeten worden toegepast.

Voor wie?

De online training is geschikt voor medewerkers werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van schoonmaakwerkzaamheden.

Doel

  • Na het volgen van deze training is de cursist bekend met:
  • Welke soorten vuil zij in een productieomgeving tegen kunnen komen.
  • Verschillende reinigingsmethoden om vuil te verwijderen.
  • Verschillende methoden om te desinfecteren.
  • Veilig gebruik van reinigingsmiddelen.

Onderwerpen

  • Reiniging
  • Desinfectie
  • Micro-organismen
  • Grof vuil verwijderen
  • Reinigingsmethoden Gevaarlijke stoffen
  • Gevaarlijke stoffen
  • Schoonmaakinstructies
  • Toetsing*

* Na het succesvol afronden van de toets krijgt de cursist een certificaat

Inschrijven

Opleidingsniveau LBO/VMBO/MBO
Tijdsduur 45 minuten
Certificaat Ja
Prijs € 55 excl. btw
Talen

Hulp nodig bij veilige & eerlijke producten?

Onze professionals helpen je graag!

Direct contact