Betrokken
Hoge klanttevredenheid
Praktisch
Advies op maat
Vakkundig
Breed trainingsaanbod

Cursus
Voedselveiligheid (HACCP).

E-learning

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op

Algemeen

Zijn jouw medewerkers zich bewust van de gevaren van voedselveiligheid binnen jouw bedrijf? Ieder bedrijf moet en wil zich houden aan de voedselveiligheidsregels. Met de e-learning voedselveiligheid (HACCP) leren jouw medewerkers voedselveilig en hygiënisch werken en worden zij zich bewust van de risico’s van de voedselveiligheid. De e-learning bevat de belangrijkste principes van voedselveilig werken voor de werkvloer.

Resultaat

Na het volgen van deze training is de cursist bekend met:

  • het belang van voedselveiligheid,
  • de termen HACCP en CCP,
  • de rol van persoonlijke hygiëne in voedselveiligheid,
  • hoe voedingsmiddelen onveilig kunnen worden,
  • de vier soorten besmettingen: fysisch, chemisch, microbiologisch, allergenen,
  • welke maatregelen bedrijven nemen om veilige voeding te produceren.

Voor wie?

De online training voedselveiligheid is zeer geschikt voor medewerkers die operationeel in de levensmiddelenindustrie (gaan) werken, inclusief uitzendkrachten, tijdelijke medewerkers en kantoorpersoneel. Aan het einde van de training snapt de cursist hoe zijn handelen op de werkvloer van invloed is op de voedselveiligheid van producten. Hij wordt zich bewust van de risico’s door het maken van interactieve opdrachten en animatievideo’s. Door de praktische voorbeelden die direct met het eigen werkproces te maken hebben, kan de cursist de vertaalslag maken naar de eigen praktijk.

Onderwerpen

  • Wat is voedselveiligheid
  • Vier besmettingen
  • Wat zijn micro-organismen?
  • Allergenen
  • Persoonlijke hygiëne
  • Reiniging en desinfectie
  • Ongediertewering en -bestrijding
  • HACCP
  • Toetsing*

Inschrijven

Opleidingsniveau LBO/VMBO/MBO
Tijdsduur 45 – 60 minuten
Certificaat Ja
Prijs € 55 excl. btw
Talen

Hulp nodig bij veilige & eerlijke producten?

Onze professionals helpen je graag!

Direct contact