Zijn jouw medewerkers zich bewust van de gevaren van voedselveiligheid binnen jouw bedrijf? Met onze e-learning voedselveiligheid leren jij en je medewerkers alles over veilig en hygiënisch werken met voedingsmiddelen. Ieder bedrijf moet en wil zich houden aan de voedselveiligheidsregels. Onze voedselveiligheid cursus helpt medewerkers de risico’s te herkennen en te minimaliseren.
Impressie video e-learning voedselveiligheid
Wat leer je in de HACCP e-learning?
Na het volgen van deze e-learning voedselveiligheid weet je:
Wat voedselveiligheid is en waarom het zo belangrijk is,
Hoe HACCP en CCP bijdragen aan veilige voedselproductie,
Hoe je met goede hygiëne bijdraagt aan voedselveiligheid,
Hoe voedingsmiddelen een voedselveiligheidsrisico kunnen vormen,
Welke risico’s er zijn en hoe je besmetting voorkomt (fysisch, chemisch, microbiologisch, allergenen),
Welke maatregelen bedrijven nemen om veilige voeding te garanderen.
De online training voedselveiligheid is zeer geschikt voor medewerkers die operationeel in de levensmiddelenindustrie (gaan) werken, inclusief uitzendkrachten, tijdelijke medewerkers en kantoorpersoneel.
Aan het einde van de training snapt de cursist hoe zijn handelen op de werkvloer van invloed is op de voedselveiligheid van producten. Hij wordt zich bewust van de risico’s door het maken van interactieve opdrachten en animatievideo’s. Door de praktische voorbeelden die direct met het eigen werkproces te maken hebben, kan de cursist de vertaalslag maken naar de eigen praktijk.
Onderwerpen van de e-learning voedselveiligheid
Wat is voedselveiligheid?
De vier soorten besmettingen
Micro-organismen en voedselveiligheid
Allergenen en risico’s
Persoonlijke hygiëne en werkwijzen
Reiniging en desinfectie
Ongediertewering en -bestrijding
Werken volgens HACCP-richtlijnen
Toetsing*
Wil jij jouw medewerkers direct laten starten met een praktijkgerichte e-learning voedselveiligheid? Schrijf ze vandaag nog in en zorg ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan de voedselveiligheidsnormen!
Inschrijven
Opleidingsniveau
LBO/VMBO/MBO
Tijdsduur
45 – 60 minuten
Certificaat
Ja
Prijs
€ 55 excl. btw
Talen
Cursisten beoordelen deze training met een 8,3
Op basis van 41 beoordelingen
"Zou hem wel aanbevelen omdat het alles wel bevat wat er in hoort te staan. "
"Ik kan de informatie uit de training in m'n werk gebruiken."
"Leerzaam en goed voor bewustwording."
"Het is belangrijk voor elke werknemer!"
"Keurig vormgegeven en duidelijk."
"Duidelijke training."
"Handig als opfriscursus of voor nieuwe collega's die nog niet met HACCP hebben gewerkt."
"Inhoud op een simpele manier uitgelegd en door de vragen die je tussendoor beantwoord/interactief bent blijf je geboeid."
"Het bevordert verantwoordelijkheid."
"Interessant waar een bedrijf aan moet voldoen ook al heb je er voor je eigen werkzaamheden niet mee te maken. Het creëert wel bewustwording."
"Iedereen wordt weer even wakker geschud over wat de regels zijn."
"Simpel en duidelijk."
"De training geeft veel duidelijkheid richting het personeel."
"Het geeft ons als medewerkers het bewustzijn om het voedsel te beschermen tegen biologische, chemische en fysieke gevaren voor de voedselveiligheid."
"Altijd nuttig, zeker voor nieuwe medewerkers."
"Iedereen weet door de training in de organisatie hoe je voedselveilig werkt."
"Je krijgt zo inzicht krijgt in de voedselveiligheid van het bedrijf waar je werkt. Ik heb er heel veel van geleerd!"
"Het was leerzaam en leuk."
"Duidelijke uitleg."
"De training geeft verduidelijking."
"Leerzaam en bevorderd voedselveiligheidsbewustzijn."
"Leerzaam
"
"Duidelijke uitleg."
"Ik denk dat het voor een ieder goed is om deze cursus te doen. het draagt bij aan de algemene kennis ongeacht in welk bedrijf je werkzaam bent. "
"Goede basis e-learning voor voedselproductiemedewerkers."
"Ik denk dat deze cursus nuttige informatie bevat over hoe verschillende voedselproducten op de juiste manier opgeslagen moeten worden."
"Op het gebied van hygiëne kunnen mensen zich meer bewust worden van hoe ze met eten omgaan, zowel op de werkvloer als privé."
"Erg nuttig voor de bewustwording in de werk omgeving."
"Laagdrempelig en duidelijk.
"
"Duidelijk verhaal "
"Het is altijd goed om te weten hoe we voedselveilig kunt werken zonder onszelf en anderen in gevaar te brengen."
"Duidelijke verwachting van te voren over hoelang de onderdelen duren. Ook goede afwisseling van tekst, afbeeldingen en video's."
"Dit zou ik doen omdat deze training voor iemand die nog nooit met voedsel heeft gewerkt, inzicht geeft in wat er kan gebeuren als je niet volgens de voorschriften werkt en welke gevolgen dit kan hebben voor de consument. Zelf is het voor mij ook de eerste keer dat ik in de voedselindustrie werk."
"Het is belangrijk dat elke medewerker op zijn minst een stabiel fundament aan kennis heeft met betrekking tot dit onderwerp. Daarin voldoet deze training prima."
"Het is leerzaam.
"
"Handige kennis voor iedereen."
"Ik zelf was al bekend met de informatie, maar voor de mensen die hier geen achtergrond in hebben is het een belangrijke e-learning. "
"Je leert goed van de e-learning voedselveiligheid.
"
"Duidelijke en complete training en gemakkelijk in gebruik."
"Helder, leerzaam en leuk vormgegeven!
"
"Ik kan de informatie uit de training in mijn werk gebruiken.
"